Om oss

Om oss

Fokus på detaljer

Vårt genuina intresse för fotografering låg till grund för att vi startade iTRADEPHOTO 2014. Med ursprung i olika branscher har vi en sak gemensamt – vi älskar att fotografera! Anledningen till att vi drog igång produktfoto verksamheten var att vi upptäckte att marknaden saknade en kombination av kvalité, service och prisnivå som hade fokus på små och medelstora företag. Vi på iTRADEPHOTO brinner för produktfotografering, lägger stor fokus på de små detaljerna och gör allt för att leverera service i världsklass. Personalen jobbar hårt, är lyhörda och har respekt för dina pengar. Det är just den kombinationen som har skapat en plats för oss på den nationella marknaden.

Prissättning

Genom att tillämpa rak prissättning har vi kunnat komma ifrån den för kunderna välkända problematiken med startkostnader, luddiga priser och dolda avgifter. Vi tycker att det ska var enkelt för dig att räkna ut vad det kommer att kosta och kunna kalkylera med kostnaden på förhand, kanske till och med redan vid inköpsprocessen. Hos oss kostar det fr 399 kronor per publiceringsklar bild punkt. Se den fullständiga prislistan här.

Service

Vi samarbetar med ett flertal speditörer och erbjuder fri frakt inom hela landet för paket upp till 20 kg. I praktiken innebär det att du kan helt kostnadsfritt skicka in dina varor för produktfotografering och 24 timmar efter att vi har mottagit leveransen erhålla publiceringsklara produktfoton.

Ibland finns det ett behov av att ta produktfoton i en specifik miljö. Hos er eller på någon annan lämplig plats. Vi ser det som en självklarhet att komma ut och ordna det.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar gällande produktfotografering.

Klicka här för att läsa recensionerna på Google

 

Vill du bli kontaktad av oss? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort!