Om oss

Om oss

Vårt genuina intresse för fotografering låg till grund för att vi startade iTRADEPHOTO 2014. Med ursprung i olika branscher har vi en sak gemensamt – vi älskar att fotografera! Anledningen till att vi drog igång produktfoto verksamheten var att vi upptäckte att marknaden saknade en kombination av kvalité, service och prisnivå som hade fokus på små och medelstora företag. Vi på iTRADEPHOTO brinner för produktfotografering, lägger stor fokus på de små detaljerna och gör allt för att leverera service i världsklass. Vi jobbar hårt, är lyhörda och har respekt för dina pengar. Vi tror att det är just den kombinationen som har skapat en plats för oss på den nationella marknaden.

Genom att tillämpa rak prissättning har vi kunnat komma ifrån den för kunderna välkända problematiken med startkostnader, luddiga priser och dolda avgifter. Vi tycker att det ska var enkelt för dig att räkna ut vad det kommer att kosta och kunna kalkylera med kostnaden på förhand, kanske till och med redan vid inköpsprocessen. Hos oss kostar det 399 kronor per publiceringsklar bild punkt.

Som ett steg i vårt arbete för att ytterligare förbättra kundservicen har vi etablerat samarbete med ett flertal speditörer och erbjuder fri frakt inom hela landet för paket upp till 20 kg. I praktiken innebär det att du kan helt kostnadsfritt skicka in dina varor för produktfotografering och 24 timmar efter att vi har mottagit leveransen erhålla publiceringsklara produktfoton.

Ibland finns det ett behov av att ta produktfoton i en specifik miljö. On location eller på något annat för dig lämpligt ställe. Vi ser det som en självklarhet att komma ut och ordna det. I dagsläget gäller detta kunder i Stockholms län men vi arbetar på att etablera ett nätverk av fotograferar under vårt paraply och har som mål att kunna erbjuda on location service i hela landet.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt samt aktuella erbjudanden direkt i din brevlåda och tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar gällande produktfotografering.

 • Kundutlåtanden

  ∗ ∗ ∗ ∗ ∗

  Service i världsklass! Jennie, Bjällra of Sweden

 • Kundutlåtanden

  ∗ ∗ ∗ ∗ ∗

  Tack! Vi är nöjda med bilderna! Jennie, Easyfairs

 • Kundutlåtanden

  ∗ ∗ ∗ ∗ ∗

  Snyggt! Stefan, Inred

 • Kundutlåtanden

  ∗ ∗ ∗ ∗ ∗

  Tack för bra jobb! Anna, SSF

Vill du bli kontaktad av oss? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort!